Υλικά συνταγής
- 4 χοιρινές μπριζόλες των 200γρ.
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- 4 κ.σ. αλεύρι
- 1 φλιτζ. κρασί λευκό
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι
- 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε από τη ρίγανη τις μπριζόλες.
- Πανάρουμε τις μπριζόλες με το αλεύρι.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί καλά το λάδι, προσθέτουμε τις μπριζόλες.
- Τηγανίζουμε την κάθε πλευρά για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την προτίμησή μας.
- Αφαιρούμε τις μπριζόλες από το τηγάνι και τι κρατάμε ζεστές, τυλίγοντας τες με αλουμινόχαρτο.
- Αδειάζουμε από το τηγάνι τα πολλά λίπη και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το λεμόνι και το κρασί. Ανακατεύουμε καλά για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Σερβίρουμε τις μπριζόλες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Συνταγή από: www.cooklos.gr